MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Connector - 990C

veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
Materiali: fletë metalike


ABHKėrkesa blerja
625636 1500 1425 80 40 3400 K 1 Shtoj
625637 2000 1925 80 40 4800 K 1 Shtoj
625638 2500 2425 80 40 6000 K 1 Shtoj

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve
Paketimi dhënave
Paketimit mjet Shitje me pakicë Paketë transportit
ABCA1B1C1
625636 1302 80 40 3100 1 1410 90 48 3000
625637 1802 80 40 4300 1 1815 90 45 4600
625638 2302 80 40 5520 1 2310 90 45 6000

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve