MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Tool cabinet mounted under bench top - 990NDH

Sistemi mbyllje
veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
me derë
Materiali: fletë metalike


Paketimi dhënave
Paketimit mjet Shitje me pakicë Paketë transportit
ABCA1B1C1
625627 650 475 430 15600 1 720 550 515 18800

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve