MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Paneli kënd shtesë shpuar me vrima - 995VD1

Materiali: çeliku i shpuar - pjatë
veshura me llak e mjedisit me kadmium dhe të çojë ngjyra falas
me 100 grepa
pa këmbë mbështetëse
përdoret për lidhjen e dy tregtimin në 90 ° kënd


Profil:
LL1BB1HH1Kėrkesa blerja
626616 1030 968 410 300 2210 1826 42000 1K 1 Shtoj

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve
Paketimi dhënave
Paketimit mjet Shitje me pakicë Paketë transportit
LABCA1B1C1
626616 1030 - - - - - - - - -

Eksporto në PDF
Legjenda e simboleve
Legjenda e simboleve
Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.