MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

produktet e sigurisë

VESHJE DHE KËPUCË MBROJTËSE PËR PUNË më të sigurtë për profesionistët e vërtetë, siguria në punë është gjithmonë një prioritet i lartë. Sigurisë personale është arritur duke zgjedhur veshje të përshtatshme dhe sidomos këpucë që mbron të vjetërohet nga rreziqet e mundshme këmbë, të tilla si aksidentet shqip-dhe-bien, shoku elektrik, lëndimet e shkaktuara nga objektet në rënie dhe të ngjashme. Këpucë antistatike UNIOR sigurisë jo-shqip janë rezistente të naftës, të pajisur me balestrat dhe toecaps guximshëm, me shuallin e shfaqur rezistencë shtesë acidit. Një linjë e veçantë e këpucë neveritshëm ujit është gjithashtu në dispozicion. UNIOR veshin e sigurisë gjithashtu përfshin një linjë të veshin e punës duke përfshirë kostume bojler, xhaketa, pantallona të gjera bib-dhe-mbajtëse dhe xhaketa, të dukshëm për funksionalitetin e tyre, duke i siguruar të gjithë-rreth mbrojtje në vendin e punës.


Zgjidhni lloj produkti:
Këpucët

Llak