MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Veset, pirg, sharrë, ege, rrota, leva, thika shërbimeve, ...

Programi UNIOR është compemented nga mjete të tjera të dorës, të tilla si Marangoz Universal pirg ', ege,sharrë , thika, prerja gur dhe të rëndë rrota dhe scrapers,.


Zgjidhni lloj produkti:
Mengene

Pirg

Ege

Grupe të ege
Grupe të ege
Sharrë

Grupe e thika universale, e pa dhe matjen tapse në tabaka mjet
Thika Universal

Grupe e thika universale, e pa dhe matjen tapse në tabaka mjet
Gërmuesit e dheut

Prerja rrota

Prerja rrota për guri
Prerja rrota për çelik
Prerja rrota për inox
Prerja rrota për alumini
Prerja rrota për gize
Timon Llozi

filetim mjete

Mjete të posaçme

Sëpatë

Bizë

piskatore