MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Vegla pneumatike dhe pajisje

Mjete UNIOR pneumatike, të bëra nga materiale të kualitetit janë të destinuara për përdorim profesional në ndërtimin, automotive, dhe industritë e drurit, si dhe për DIY.
Hammers UNIOR pneumatike dhe ratchets janë në dispozicion në madhësi prej 3/8 "për 1".
Ngarkesës minimun për shkak të absorbimit shtesë scock.


Zgjidhni lloj produkti:
Arpion PASTRIMIN

çekiç pneumatike

Grupe të mjeteve pneumatike

mjete të tjera pneumatike