MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Mjetet për servisimin e biçikletave

UNIOR mjete të biçikletave për mirëmbajtje themelore, riparime dhe riparime të mëdha janë hartuar së bashku me prodhuesit kryesorë të biçikletave.
Materialeve me cilësi të lartë të siguruar jetë të gjatë shërbimi ndërsa dizajn ergonomik ofron duket e mirë dhe të sigurt të punës.
Mjetet mund të përdoret në biçikleta pavarësisht nga prodhuesit dhe të ofrojnë zgjidhje për biçikleta shumë e fundit në treg.


Zgjidhni lloj produkti:
Multi-Mjeti

Y wrenches

Hex&Torx wrenches

i përgjithshëm

Pliers

Torque wrenches & Accessories

nga poshtë kllapa

Crank set tools

grup maniak & Pedale

zinxhir

Kasetash & volant

Brake tools

Kornizë & piruni

Bearing tools

Suspension tools

grup rrota

Gomat & Тuba

shtrirjes qëndron

qëndron Riparimi

Foldable stands
Single clamp workshop stands
Double clamp workshop stands
Clamps
Wall and bench mount stands
Public repair stands
Accesories and spare parts
Bike storage

vendos mjet

Complete service solutions

Work shop a la cart

produkte të ndryshme

pjesë ndërrimi