MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

pajisje Workshop

Cilësia e vet projektuar fletë metalike pajisjet tona seminarit vë UNIOR ndër prodhuesit më të lartë të produkteve të tilla.
UNIOR Varg pajisjet seminar përfshin shumë modele të ndryshme të vagonave mjet, gjoks mjet dhe kuti.
Pajisje UNIOR seminar mundëson ruajtjen qartë dhe accesibility të lehtë të mjeteve.Pajisje ka një mbrojtje lacquered kundër dëmit korrozioni.


Zgjidhni lloj produkti:
Karrocë e mjet

Pajisje të tjera për karrocat mjet
Tabaka për karrocat e mjet
Grupe të punës

Pajisje të tjera
Unior modules
Raftet mjet

Pajisje të tjera
Kuti mjet

Kabinete Mjet

Pajisje të tjera
Kuti mjet

Ekran panel

Mjet valixhe

Tregtarët

Grepa

mjet valixhe për mirëmbajtje

Veshjet në kabinet