MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Voztar

Voztar UNIOR janë bërë nga çeliku të karbonit mjet. Krahët kemi zinkut kromuar mbrojtje sipërfaqësore.
Armëve të qëndrueshme të siguruar forcën maksimale tërhequr. Voztar UNIOR janë të lehtë për t'u përdorur dhe janë shumë të qëndrueshme.


Zgjidhni lloj produkti:
Voztar me dy armë të rregullueshme

Grupe të Voztar me dy armë të rregullueshme
Voztar me tre armë të rregullueshme

Grupe të Voztar me tre armë të rregullueshme
Voztar tjera

Pjesë ndërrimi