MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

çekiç, daltë dhe shënoj

UNIOR çekiçe janë bërë nga cilësi të karbonit çeliku mjet me fytyrë goditës dhe induksion hundë thekur.
Hirit druri trajtuar me pykë veçantë ovale siguron kontroll maksimal dhe të punës të sigurt.
UNIOR grup mjete të bien në sy është përfunduar nga një sërë chiesels dhe grushta.


Zgjidhni lloj produkti:
Bravëndreqës çekiç

Grupe të çekiçe, grushta dhe chisels në tabaka mjet
Masoneria çekiç

Saldim çekiç

Karpenter çekiç

Çekiç me një të çarë

Farkëtarët çekiç

çekiç plastike

Grushta

Grupe të çekiçe, grushta dhe chisels në tabaka mjet
Grupe të grusht dhe daltë
Daltë

Masoneria daltë
Prerje daltë
Grupe të çekiçe, grushta dhe chisels në tabaka mjet
Grupe të grusht dhe daltë