MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Kacavida

Kacavida UNIOR janë bërë nga krom vanadium çeliku molybden më tej crome ose nikel kromuar.
Tre komponentë trajtuar projektuar ergonomik është patentuar nga UNIOR. Kombinimi i sipërfaqeve të butë dhe të vështirë përmirëson faktorin e ngarkesës dhe siguron pune të rehatshme pa dëme.
Trajtuar siguron kontroll të përsosur dhe siguron çift rrotullues maksimal.


Zgjidhni lloj produkti:
Kacavida sipas profileve vidë

Vendosur kaçavidë banesë
Kacavida Kryqëzor PH
Kacavida Kryqëzor PZ
Kacavida me profilin TX
Kaçavidë me TX organizim të profilit
Top-fund kacavida gjashtëkëndësh
Kontrollor Tensioni
Kyç fole-prize-prize-pjesa femnore me veshe
Kacavida Sheshi
Kacavida sipas formën e trajton

Kacavida me TBI trajton
Kaçavidë me një vegjë komponent dhe thika kromuar
Kacavida me një komponent trajton dhe thika kromuar
Kaçavidë me druri trajton
Kacavida izoluar
Kaçavidë për përdorim në elektronike
Kontrollor Tensioni
Bit

Bit C6, 3
Bit C8
Bit E6, 3
Kacavida Ndikimi

Pajisje të tjera