MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

Gërshërë të mëdha

Makazi UNIOR kallaj janë bërë nga çeliku të karbonit me rënie të falsifikuara nofullat dhe thika induksion thekur.
Plus linjë është linjë e re e UNIOR makazi kallaji. Kjo është një linjë specil për prerje çeliku i mbuluar me rërë.
UNIOR hapëse rrufe në qiell Plus me ndryshim të thjeshtë të blades të rritur produktivitetin dhe cilësinë e prerjes pa dëme.


Zgjidhni lloj produkti:
Makazi kallaji

Hapëse rrufe në qiell

Gërshërë të mëdha kabllo

Gërshërë të mëdha kabllo izoluar

Gërshërë të mëdha tëharrje

Gërshërë të mëdha tëharrje
Hedge pemishte
Gërshërë Elektricist

Hapëse tub PVC