MJETE DORE PROGRAMI

Katalogu i produkteve

fole-prize-prize-pjesa femnore dhe pajisje

Bazat UNIOR janë bërë prej çeliku molibden vanadium kromit. Të marrje kanë projektuar ergonomik detyrë e rëndë me shpejtësi të dyfishtë komponent trajtojë.Pune është i siguruar me sistemin mbyllje dhe mekanizmin e lirimit fole-prize-prize-pjesa femnore
Bazat kanë profil off-the-pikë për të mbrojtur pretensioners dhe për të zgjasin jetën mjet.


Zgjidhni lloj produkti:
fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4"

1/4" priza
1/4 " bazat kaçavidë
Pajisje Priza 1/4 "
Vendos Priza 1/4 ", dimensionet metrikë
Vendos fole-prize-prize-pjesa femnore 1/4 ", dimensionet inç
Priza vendos 1/4 ", në tabaka mjet, dimensionet metrike
Priza 3/8"

3/8" priza
3/8 "bazat kaçavidë
Pajisje priza 3/8 "
Vendos priza 3/8 ", dimensionet metrikë
Vendos priza 3/8 ", inch vlerave
Priza përcakton 3/8 "në tabaka mjet, dimensionet metrike
Priza 1/2"

1/2" priza
1/2" bazat kaçavidë
Priza kaçavidë vendos 1/2 "në tabaka mjet
Pajisje priza 1/2 "
Vendos priza 1/2 ", dimensionet metrikë
Priza përcakton 1/2 "në tabaka mjet, dimensionet metrike
Vendos priza 1/2 ", inch vlerave
Bazat e izoluar
Priza 3/4"

3/4" priza
Pajsje priza 3/4"
3/4 "bazat kaçavidë
Vendos priza 3/4 ", dimensionet metrikë
Vendos fole-prize-prize-pjesa femnore 3/4 ", inch vlerave
Priza 1"

1" priza
Pajsje priza 1"
Vendos priza 1 ", dimensionet metrikë
Kyç priza NDIKIMI

Priza NDIKIMI 3/8"
Grupe të ndikimit priza 3/8 ", dimensionet metrikë
Priza NDIKIMI 1/2"
Grupe të ndikimit priza 1/2 ", dimensionet metrikë
Grupe të ndikimit priza 1/2 "në tabaka mjet, dimensionet metrikë
Priza NDIKIMI 3/4"
Priza NDIKIMI 1"
Ndikimi fole-prize-prize-pjesa femnore 1.1 / 2 "
Kyç fole-prize-prize-pjesa femnore me T-dorezë

Kyç tuba dhe Kyç priza

Grupe të tuba dhe priza Kyç
Grupe të tuba dhe priza Kyç në tabaka mjet
Kyç për rrotë të kompensuar

Kyç për rrotë, kryq në formë