PROGRAM RUČNIH ALATA

Kvalitet i razvoj

Multidisciplinarni pristup razvoju

Pri razvoju alata Unior uvek uzima u obzir potrebe korisnika. Konstantnim razvojem materijala, novim ergonomskim rešenjima i poštovanjem svih aspekata bezbednosti, decenijama smo dokazani i istinski pratneri profesionalnih korisnika alata.

Unior konstantno prati potrebe profesionalnih korisnika i razvija funkcionalne novitete u skladu sa najnovijim standardima i trendovima međunarodnog tržišta. Originalna rešenja obezbeđuju odličnu funkcionalnost, ergonomija pruža veći komfor pri radu a bezbednosni elementi prevenciju povreda. Korišćenjem Unior alata posao se radi brže i lakše.

Razvoj alata za različte namene je zasnovano na kompjuterskom modeliranju koje se obavlja uz pomoć najsofisticiranijih kompjuterskih programa. Za razvoj individualnih programa uključen je tim izuzetno iskusnih specijalista.

Alati sa dokazanim kvalitetom

Unior ručni alati su u saglasnosti sa evropskim i globalnim standardima kvaliteta. Unior teži da obezbedi visok kvalitet ručnih alata kao punopravan član evropskog komiteta proizvođača alata.

Unior je bio jedan od prvih proizvođača alata u Evropi koji je dobio ISO 9001 standard kvaliteta. 1994. kompanija je dobila ISO 9001 sertifikat kvaliteta za razvoj, proizvodnju i marketing ručnih alata, proizvode od metalnih ploča za ručne alate i mehaničke procese za kovane delove.

Unior alati su u saglasnosti sa DIN stardardom, kroz posedovanje GS sertifikata. Od 1988.godine, kvalitet regulisan ovim standardima se redovno kontroliše od strane VPA Instituta iz Remšilda u Nemačkoj.

Alati za rad pod visokim naponom od 1991.godine takođe poseduju VDE sertifikat, izdat od strane VDE Instituta "Pruf und Zertifizierungsiinstitut" iz Ofenbaha u Nemačkoj.

Unior prati EFQM model izuzetnosti. Svi zaposleni su angažovani u procesu stvaranja kvaliteta inovacijama i međusobnim obukama. Unior sarađuje sa dobavljačima, kupcima i drugim partnerima na način koji obezbeđuje kvalitet.

Unior širom sveta

Unior ručni alati su dostupni korisnicima na svim kontinentima. Unior robna marka je zaštićena u više od 80 zemalja. Unior je vlasnik ili suvlasnik više od 20 stranih kompanija. Široka mreža distributra je odgovorna za prodaju u celoj Evropi, Sjedinjenim državama, Australiji, Novom Zelandu i brojnim zemljama Južne Amerike, Afrike i Srednjeg Istoka.

Savetovanje

Unior je pažljivo izabrao partnere za lokalna tržišta koji savetuju korisnike. Oni takođe obezbeđuju tehničku podršku, održavanje i sve informacije o adekvatnom izboru i korišćenju alata.

Unior konstantno širi svoju distributersku  mrežu širom sveta. Unior alati su dostupni svima i preko web kataloga.