KÉZISZERSZÁM-PROGRAM

Ipari értékesítés

Saját fejlesztések, modern termelési vonalak, számítógép által ellenőrzött technológia elismert partnerektől (Mori Seki, Miyano, Daewoo, stb.)együtt az innovatívan tervezett és rugalmas folyamatokkal biztosítja a termékek legmagasabb minőségét.

Az Unior globális szaktudása és a kiváló gépek és felszerelések együttese jelenik meg minden kulcsfázisban; a mechanikai és termál folyamatoktól egészen a felszíni és hideg kovácsolásig.

Mechanikus anyagfeldolgozás

Az élletörő gépek és annak megfelelő élező tűk képesek mind a külső és belső profilok rovátkálására is.A különböző termelési folyamatok következtében létrejövő anyagok eltávolítása modern CNC gépeken végződik.

Fémlemez feldolgozás

Az Unior technológia a MAG procedúrát követve biztosítja a körkörös hegesztést az átmérőig és 300mm hosszúságig. Excentrikus és hidraulikus tömegek (160 tonnáig) teszik képessé a fémlemez teljes körű átalakítását. A hajlítás folyamatát a CNC Salvagnini gépek robotosított technikájának segítségével érik el.

Thermal anyag feldolgozás

A védett légkörben végrehajtott kohókban történő leedzése az anyagnak széntelen felületet biztosít. Az egyedi keménységet a különböző szerszámokon az indukciós edzéseknek köszönhetjük.

Az anyagok felületkezelése

A szerszámok nikkellel, foszfáttal és krómmal történő felületkezelése automatizált, modern számítógéppel ellenőrzőtt gyártósorokon történik. A kezelést ezek után még különböző műanyag rétegek felvitelével is folytathatják, különböző színekben.