KÉZISZERSZÁM-PROGRAM

Minőség és fejlesztés

Multidiszciplináris fejlesztések

Egyes fejlesztéseknél az Unior mindig figyelembe veszi felhasználói igényeit. A vállalat az anyagok folyamatos tökéletesítésével, új ergonómikus megoldásokkal és a biztonsági szempontok figyelembevételével bizonyítja, hogy hű partner kíván lenni a szerszámfelhasználókkal.

Unior folyamatosan ellenőrzi a felhasználók igényeit, és ennek tükrében fejleszti újdonságait - a nemzeközi trendek, és formáknak megfelelően. Az eredeti megjelenés hihetetlen funkcionalitást , az ergonómikus képzés kényelmesebb munkát biztosít, a biztonsági megoldások pedig megelőzik a sérüléseket. A munka könyebb és gyorsabb az Unior szerszámokkal.

A különböző céloknak megfelelő szerszámok fejlesztése számítógép modelleken alapszik, a legmodernebb programok segítségével, melyhez hozzájárul a magasan kvalifikált szakemberek csoportja is.

Szerszámok igazolt minőséggel

Az Unior kéziszerszámok megfelelnek az európai, és világszabvány normáknak. Igyekszik megfelelni a magas minőségnek, és teljesen jogosult CEO (European Tools Comittee) tag is egyben.

Az Unior az elsők között volt aki megkapta Európában az ISO 9001 minőségi tanusítványt. 1994-ben átvehette ezt a tanusítványt a fejlesztésre, a termelésre és az értékesítésre a kéziszerszámok terén, illetve a fémlemezmegmunkálás és a kovácsolt alkatrészek miatt is.

Az Unior szerszámok megfelelnek a DIN szabványnak, melyet igazol, hogy a vállalat GS tanusítvánnyal is rendelkezik. 1988 óta a minőség ezen szabványoknak megfelelően van szabályozva és kontrollálva a német Remshiedbeli VPA Intézmény által.

1991 óta a szigetelt szerszámaink is rendelkeznek VDE tanusítvánnyal, ellenőrizve a VDE Intézmény által Offenbach, Németország.

Az Unior követi a kiváló EFQM modellt. Minden alkalmazott a minőség tökéletesítésének alapján van foglalkoztatva, melynek során egymástól is tanulnak. E növelése érdekében az Unior munkatársai folyamatosan kapcsolatban állnak vevőinkkel.

Unior világszerte

Az Unior kéziszerszámai minden kontinensen a vevők rendelkezésére állnak. Több mint 80 országban vannak  jelen. Több mint 20 vállalata van külföldön. A széles s kiterjedt viszonteladói hálózat eredményeképp megtalálható a márka az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Új Zélandon és számos latin-amerikai otrszágban, Afrikában és a Közel-Keleten is.

Tanácsadás

A helyi piacokon gondosan megválasztott partnerek képviselik az Uniort. Ezen partnerek segítenek, és minden hasznos információval ellátják az érdeklődőket.
Az Unior folyamatosan bővíti forgalmazói hálózatát világszerte. A szerszámok a webes katalógus segítségével bárhol bárkinek elérhetőek.