SCULE DE MANA

Caliate si dezvoltare

Abordarea multidisciplinara catre dezvoltare

Unior are intotdeauna in vedere nevoile utilizatorilor cand proiecteaza noi scule. Prin imbunatatirea constanta a materialelor, noi solutii ergonomice si atentia catre toate aspectele protectiei muncii, compania noastra s-a dovedit, de-a lungul deceniilor, a fi un partener de incredere pentru utilizatorii de scule profesionale.

Unior monitorizeaza constant nevoile utilizatorilor de scule profesionale si in consecinta progreseaza prin noutati functionale in acord cu ultimile standarde si tendinte ale pietei internationale.Solutiile originale asigura functionalitate excelenta, ergonomia garanteaza mai mult confort in munca iar elementele de protectia muncii previn accidentele la locul de munca. Lucrarile se executa mai repede si mai usor cand folosesti sculele Unior.

Proiectarea de scule pentru diverse aplicatii se bazeaza pe modelare computerizata, realizata cu ajutorul celor mai sofisticate soft-uri. Echipa de specialisti experimentati pe domeniile individuale, participa la programul de dezvoltare.

Scule de calitate verificata

Sculele de mana Unior sunt in conformitate cu standardele de calitate europene si globale. Unior face tot posibilul sa asigure inalta calitate a sculelor de mana, de asemenea ca si membru autorizat al CEO.

Unior a fost printre primii producatori de scule de mana europeni care a obtinut certificatul de calitate ISO 9001. In 1994, compania a dobandit certificatul de calitate ISO 9001 pentru dezvoltarea, productia si marketingul sculelor de mana,dulapuri si carucioare metalice si prelucrari mecanice pentru componente forjate. 

Sculele Unior sunt in conformitate cu standardul DIN, fapt dovedit prin detinerea de catre companie a certificatului GS. Inca din 1988, calitatea in conformitate cu aceste standarde a fost periodic verificata de cate Institutul VPA din Remshied, Germania.

Din 1991, sculele pentru lucrarile la inalta tensiune au detinut ca mandrie certificatul VDE, emis de Institutul VDE "Pruf und Zertifizierungsinstitut" din Offenbach, Germania

Unior urmeaza modelul de excelenta EFQM. Toti angajatii sunt angrenati in procesele creative de imbunatatirea calitatii, invatand unii de la ceilalti. Prin asigurarea calitatii, Unior coopereaza cu furnizorii, cumparatorii si alti parteneri.

Unior in lumea intreaga

Sculele de mana Unior sunt disponibile pentru utilizatorii de pe toate continentele. Marca Unior este protejata in mai mult de 80 de tari. Unior este proprietarul sau co-proprietarul a mai mult de 20 de companii din strainatate. O retea larg raspandita de distribuitori este responsabila de vanzarile in intreaga Europa, in Statele Unite, Australia, Noua Zeelandasi numeroase tari din America Latina, Africa si Orientul Mijlociu.

Promovare

Pe pietele locale, exista parteneri foarte atent alesi de catre Unior, care consiliaza utilizatorii. Acestia asigura de asemenea suportul tehnic, mentenanta si furnizeaza toate informatiile in vederea efectuarii alegerii potrivite si in legatura cu utilizarea sculelor.
Unior isi extinde constant reteaua de distribuitori si colaboratori la nivel mondial. Sculele Unior sunt disponibile pentru toata lumea de asemenea prin intermediul catalogului on-line.