KÉZISZERSZÁM-PROGRAM

Jogi nyilatkozat

Copyright Unior d.d.

A www.uniortools.com honlapon és a hozzá kapcsolódó oldalakon lévő tartalmak és fényképes anyagok az Unior társaság tulajdonát képezik. Tilos őket másolni, sokszorosítani vagy egyéb módon terjeszteni, kivéve a nem kereskedelmi célú közléseket, melyek során kötelező feltüntetni a szerzői jogok tulajdonosát.

Az Unior társaság honlapján igyekszik a legmesszebbmenőkig biztosítani a pontos és naprakész adatokat, ugyanakkor semmiféle felelősséget nem vállal a honlap időnkénti üzemképtelensége, az információk esetleges pontatlansága vagy a pontatlan vagy részleges információk felhasználása miatt keletkezett károkért. Fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül bármikor megváltoztassa a honlap tartalmát.

Az Unior társaság honlapján elektronikus címeket gyűjt hírlevelek küldése, továbbá személyes jellegű adatokat ajánlatkérés fogadása céljából. Az Unior társaság garantálja, hogy az ily módon összegyűjtött adatokat a társaság kizárólag saját belső céljaira használja, nem adja őket tovább harmadik személyeknek, és semmilyen más módon nem él vissza velük.