KÉZISZERSZÁM-PROGRAM

Cégünkről

UNIOR Kéziszerszám program

Kéziszerszám ágazatunk nemzetközi hírnévvel bír. A társaság egy lapon említhető a világ fontosabb fémfeldolgozóipar vállalataival. Eredményességét növeli, kiváló együttműködésével és az 5 gyártási szegmensével (Kéziszerszám, Gépgyártás, Szinterezés, Kovácsolt alkatrészek és Turizmus), melyek kiegyensúlyozott tevékenységi portfóliót nyújtanak.

A szállítókkal tartott megbízható kapcsolatrendszer szintén egy fontos sikerfaktor. Az Unior d. d. társtulajdonos a Store Steel gyárban, mely magas minőségű acél ötvözetéről ismert. Króm-vanádium acél - az anyag, melyből az Unior kéziszerszámok és kovácsolt alkatrészek készülnek - kitűnő tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a keménység és a hosszú éllettartam a használat során.

Modren technológia - állítható folyamatok

Az Unior kéziszerszámokat a legújabb számítógéppel kontrollált gépekkel, mechanikus és felszínen kezelt anyagokkal és a termékek teljes védelmével állítják elő. A modern technológiai eljárások előnye fokozza a termékvédelem rugalmasságát. Az állíthatósági képesség aza a tulajdonság, melly az Unior kiváló partner a vásárlóknak, nemkülönben az ipari piacnak.