SCULE DE MANA

Despre noi

Programul de scule de mana Unior - programul renumit al companiei

Programul de scule de mana este unul dintre programele companiei Unior, societate cu renume international. Compania se situeaza printre reprezentantii majori ai industriei prelucratoare de metale din lume. Compania noastra isi extinde succesul prin sinergie excelenta a celor cinci segmente de productie ( Scule de mana, Piese forjate, Piese sinterizate, Masini speciale si Turism) lucruri ce asigura companiei un portofoliu echilibrat de activitati.

Relatiile fiabile cu firnizorii sunt de asemenea un factor major al succesului. Unior este co-actionar al companiei Store Steel, renumita pentru elaborarea otelurilor aliate de inalta calitate. Otelul crom-vanadiu - materialul folosit pentru fabricarea pieselor forjate si a sculelor de mana Unior, are proprietati excelente, cum ar fi duritatea si utilizarea pe termen indelungat a produselor finale.

Tehnologie moderna - procese adaptabile

Sculele de mana Unior sunt fabricate pe cele mai noi masini controlate de computer pentru tratamentul termic, mecanic si de suprafata a materialelor precum si pentru protectia produselor. Avantajul tehnologiei moderne creste flexibilitatea proceselor de productie. Abilitatea de a adapta este o calitate care face grupul Unior un partener excelent pentru client- cerere- industriala- marketing.