ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΧΕΙΡΟΣ

Σχετικά με εμάς

Πρόγραµµα Εργαλείων Χειρός UNIOR - Αξιόπιστο εταιρικό πρόγραµµα

Τα εργαλεία χειρός είναι ένα πρόγραµµα της διεθνούς φήµης UNIOR d.d. H εταιρία συγκαταλέγεται στις κορυφαίες παραγωγούς προϊόντων µετάλλου παγκοσµίως, καθώς έχει χτίσει την επιτυχία της µε εξαιρετικές επιχειρηµατικές κινήσεις στους πέντε τοµείς ασχολίας της (Εργαλεία χειρός, Μεταλλικά µέρη µηχανών αυτοκινήτων, Παραγωγής µεταλλιών µερών από πεπιεσµένη πούδρα µετάλλου (Sinter), Ειδικες µηχανές παραγωγής και Τουρισµό), οι οποίοι προσφέρουν στον όµιλο ένα ισορροπηµενο χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων.
Ένας ακόµα σηµαντικός παράγοντας είναι οι αξιόπιστες σχέσεις της εταιρίας µε τους προµηθευτές της. Η UNIOR d.d. έχει µέρος της ιδιοκτησίας της εταιρίας Štore Steel, γνωστής για την παραγωγή υψηλής ποιότητας κραµάτων χάλυßα. Το χρώµιο-ßανάδιο (υλικό που χρησιµοποιείται από την UNIOR για την κατασκευή σφυρήλατων µερών κι εργαλείων χειρός) έχει εξαιρετικές ιδιότητες, όπως σκληρότητα και µακροζωΐα του τελικού προϊόντος.

Υπερσύγχρονη τεχνολογία - ευέλικτες διαδικασίες

Τα εργαλεία χειρός UNIOR είναι κατασκευασµένα µε τα πιο σύγχρονα µηχανήµατα για θερµική και µηχανική επεξεργασία, καθώς και φινίρισµα της επιφάνειας και προστασία των εργαλείων. Το προτέρηµα της σύγχρονης τεχνολογίας αυξάνει την ευελιξία στις παραγωγικές διαδικασίες. Η ικανότητα προσαρµογής κάνει τη UNIOR έναν εξαιρετικό συνεργάτη για όλα τα επίπεδα αγοράς και όλες τις αγορές.